Søren Eppler 

Sanger/Sangskriver & Global*Skjald

Søren Eppler har siden starten af sit virke som singer/songwriter fokuseret på både det lokale og det globale. Og som leder af bands som "Epplers B7" og "All Rights Reserved", der begge gennem tiden og ved udvalgte lejligheder har transformeret og forenet sig i : "Søren Epplers Verdens-Orkester".

Hans første band, det dansk-sprogede "Epplers  B7" debuterede med at udsynge og deklamere en "Miljø- & Bevidsthedsrevolution

mens hans engelsk-sprogede multi-medie-band "All Rights Reserved" samtidig uropførte en musik- teater- dias- og danse-forestilling designet til "Jordens Topmøde" - en forestilling som bandet fuldførte i Brasilien på åbnings-dagen af Rio-konferencen - samt som et af navnene indenfor rytmisk musik i Aarhus Festuge samme år. 

På basis af disse bands og tiltag har Søren Eppler skabt sit nationale og internationale virke som singer/songwriter optrædende lige så ofte solo  - som med band.  Og på internationale scener som Rio+8 i København, Børnenes Årtusinde-konference i England og Europa-parlamentet I Bruxelles har han virket og virker med sine originale og opløftende sange.

Del siden